poster

Čistač

Cleaner (2007)

Reditelj: Renny Harlin
CineStar A&T | 7.5.24. | 00:45

Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 8/10
(56 glasova)

SINOPSIS

Film ”Čistač” bavi se vrlo neobičnom postavkom fabule, kao i samim karakterima. Ovakav pristup stvara misterioznu atmosferu, dok se i dalje bavi ozbiljnim temama, stvarajući snažan i inteligentan zaplet, propraćem jednako efektnim raspletom.
Tom Katler je bivši policajac koji je opsednut čistoćom, pa iz tog razloga osniva samostalni posao gde radi kao čistač mesta zločina, nakon uviđaja policije.
On ne smatra ovaj posao stresnim ili neobičnim, već sasvim rutinskim. Međutim, kada se nakon jednog posla vraća u kuću kako bi vratio ključ, susreće se sa suprugom žrtve. Ona očigledno ne zna za tragičan slučaj svog supruga, već veruje da je nestao i da će ga pronaći. Tom shvata da je i on neposredno umešan u zataškavanje ubistva, pa zajedno sa svojim bivšim partnerom Edijem Lorenzom kreće u istragu. Ipak, što više ulazi u analizu, ulazi i u problem i situaciju opasnu po život.

Fotografije

ČistačČistačČistačČistačČistačČistačČistačČistačČistačČistač

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čovek iznutra (2006)

    image
    Poslat na mesto zločina na kome je u toku pljačka banke, policijski detektiv Kit Frejžer (Denzel Vašington) nada se da će uhapsiti prepredenog pljačkaša (Klajv...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.