SINOPSIS

Osjećajući da ih njihov posao fizikalnih radnika guši, momci nevoljko pristanu na sudjelovanju u zločinu te ubrzo potom otkrivaju da uživaju biti s druge strane zakona.

U potrazi za svojim djelićem američkog sna, rudar iz West Virginije Calvin (Stacy Keach) i njegov mlađi brat Russel „Rut“ Dehon (Frederic Forrest) upuste se u genijalnu pljačku blindiranog automobila sa 600.000 dolara pod vodstvom Tonyja (Barry Primus). Iako je pljačka odlično uspjela, Tony nema namjeru podijeliti plijen te dojavi policiji gdje će se održati isplata. I dok jedan od njihovih ljudi pogine u namještaljci, Calvin i Rut dinamitom se probiju do susjednog stana i ukradu policijski automobil kako bi pobjegli.
Upustivši se sami u vlastitu potjeru, braća Dehan „pritisnu“ Tonyjevu djevojku Margie (Margot Kidder) i doznaju da se on i njegova ekipa skrivaju u zgradi predviđenoj za rušenje. Dok kugla za rušenje udara o zgradu, Calvin i Rut temeljito je propucaju. Nakon što se zgrada uruši, pokopavši pritom Ruta i ostale, Calvin kao jedini preživjeli pobjegne s novcem.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.