SINOPSIS

Šta može poći naopako, kada hroničnog gubitnika njegov brat propalica zamoli da mu pripazi na buduću nevestu na nekoliko dana? Apsolutno sve - kada se njih dvoje zaljube jedno u drugo - u ovoj vratolomnoj komediji punoj varki, iznenađenja i zamene identiteta u kojoj su ljubavnici i histerično nespretni kriminalci zajedno «u dobru i u zlu». Hroničkni gubitnik Majkl Mejkšift (Džejson Aleksander) ide na sastanke lečenih alkoholičara samo da bi pravio društvo prijatelju. Ima "video psa" na traci, zato što bi ga pravi ljubaimac napustio. Ali kada ga njegov brat kriminalac (Džejms Vuds) zamoli da pripazi na njegovu buduću nevestu (Lolita Davidović) na nekoliko dana dok on ne završi «mutan» posao, više ništa i niko neće biti kao ranije.

Fotografije

U dobru i zlu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Američki nindža 2 (1987)

    image
    Armstronga i Džeksona čeka najvažnija bitka u životu. Naoružani nindžakenima upuštaju se u borbu jedan na jedan…
  • Inspektor Fletfut (1973)

    image
    Bivši napuljski oficir Skarano zvani Barun povezan je sa moćnim narkoklanom iz Marseja, koji mu pruža zaštitu ne bi li proširio svoje područje delovanja na Italiju.
  • Gringo (2018)

    image
    Biznismen u farmaceutskoj industriji SAD, Herold Sojinka, će poći na poslovni put u Meksiko, gde će se iznenada naći u situaciji u kojoj će mu posao i život...
  • Logan Laki (2017)

    image
    Priča prati dvojici braće koji planiraju da izvedu veliku pljačku tokom Nascar trka. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.