SINOPSIS

Zvezda akcionih filmova, Dolf Lundgren je Džek Kejn, policajac iz Hjustona koji kreće u lov na najopasnijeg kriminalca sa kojim se ikada susreo.
Kejn je, inače, nekonvencionalni policajac iz odljenja za narkotike, koji očajnički pokušava da zaustavi zločinačku grupu poznatu pod imenom Beli momci.
Njegov najnoviji zadatak je pljačka velike količine heroina iz policijskog skladištam, u kojoj je ranjeno nekoliko policajaca.
To privlači pažnju Ef-Bi-Aja zbog čega je Kejn prisiljen da se udruži sa mladim agentom Smitom.
Čitava situacija se dodatno komplikuje kada Kejn i Smit shvate da na ulicama hara okrutni vanzemaljac koji sakuplja dragocenu intergalaktičku drogu koja se nalazi samo u ljudskom mozgu.

Fotografije

Mračni anđeoMračni anđeoMračni anđeo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nadogradnja (2018)

    image
    Gray Trace će u jednom brutalnom i tragičnom događaju izgubiti sve - suprugu koju obožava i kontrolu nad svojim telom. Njegova situacija privuče pažnju...
  • Vrste (1995)

    image
    Vladin agent, naučnik Havier Fič ( Ben Kingsli) šalje atentatora, biologa i antropologa u potragu za odbeglom Sil kako bi je uništili pre nego što počne da se pari.
  • Kolonija (2013)

    image
    U ne tako dalekoj budućnosti drastične klimatske promene su vratile Zemlju u ledeno doba. Određen broj ljudi je preživeo i formirane su kolonije u podzemnim...
  • Dan mrtvaca (2008)

    image
    Kad svet zatrpaju mrtvi željni mesa, mala grupa preživelih kreće ka podzemnom, napuštenom vojnom bunkeru, u poslednjem pokušaju da ostanu živi. Dok sviće, mrtvi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.