SINOPSIS

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa Alanom (Čening Tejtum) zgodnim modelom na naslovnoj strani. A on je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja, „Daša". Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu s Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Redklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije priče. Želeći da dokaže da može da bude heroj u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spasi. Uvučen u epsku avanturu u džungli, neobični par će morati da sarađuje da bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek nestane.

Fotografije

Izgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni gradIzgubljeni grad

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.