SINOPSIS

Vukovar. Idiličan, sunčan dan. Djevojka s društvom odlazi na izlet. Zabavljaju se i uživaju uz Dunav...ili što kada nam netko ukrade naše djetinjstvo, našu mladost, naša sjećanja...
Film "Tulum" Dalibora Matanića drugi je film iz omnibusa šest kratkih filmova čija je tema intima šest različitih djevojaka na šest različitih mjesta na planetu, u istome danu. Nakon što je s ovom izuzetnom pričom osvojio kritiku i dvadesetak prestižnih nagrada na filmskim festivalima diljem svijeta, Matanićev "Tulum" koji ćemo premijerno prikazati na programu HTV-a sigurno će osvojiti i srca hrvatskih gledatelja.

Fotografije

TulumTulumTulum

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U susednom odeljenje (1919)

    image
    A salesman takes a job at a department store to impress a girl and winds up stopping a kidnapping.
  • Otac (2012)

    image
    When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
  • Kraj tužnih morskih talasa (1917)

    image
    A young bespectacled man lives on the beach, where courtship rituals between boys and girls abound. Seeing that the girls are attracted to a man in uniform,...
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.