Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(72 glasova)

SINOPSIS

Pol je američki vozač kamiona koji radi u Iraku. Posle napada grupe Iračana on se budi i shvata da je živ zakopan u kovčegu. Kod sebe ima samo upaljač i mobilni telefon i počinje trku protiv vremena ne bi li se spasio iz smrtonosne zamke.
Pol Konroj (Rajan Rejnolds) je američki vozač kamiona koji privremeno radi u Iraku. Dok je prevozio kuhinjsku opremu, kao deo humanitarne pomoći, hvataju ga gerilci koji nameravaju da ga zadrže kao taoca. Potom se budi dva metra pod zemljom. Njegov život se iznenada pretvara u paklenu borbu za preživljavanje. Kod sebe ima samo mobilni telefon i upaljač, a kontakt sa spoljašnjim svetom i mogućnost da na osnovu delića slagalice shvati gde se nalazi, izluđujuće su ograničeni. Slab prijem, baterija koja brzo curi i sve manje kiseonika postaju njegovi najgori neprijatelji. U tesno upakovanoj trci protiv vremena, Pol se bori protiv panike, očaja i delirijuma i ima samo 90 minuta da ga spasu pre nego što se njegova najgora noćna mora ne ostvari.

Fotografije

Živ zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopan

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.