poster

Intervju sa vampirom

Interview with the Vampire (1994)

Reditelj: Neil Jordan
Pink Romance | 3.4.24. | 23:00

Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(56 glasova)

SINOPSIS

Vampir Lestat je besmrtan, tačnije bezvremenski, on ne zna svoje godine. Za njega je svet beskrajan i beskonačan. Lestat živi u reci krvi koja je nužna za njegovo postojanje, a kada poželi, on svojim žrtvama daruje večni život htele one to ili ne. U Lestatov život krajem 18. veka ulazi Luis, čovek koji je uništen zbog gubitka žene i ćerke. Iako Luis postaje besmrtan, on će pokušati da speči bezdušnog Lestata u neumoljivom uništavanju ljudi. Dvesta godina kasnije, u San Francisku Luis je svoju priču odlučio da ispriča mladom novinaru - vampirsku priču o želji, ljubavi, strahu i ekstazi. Novinar je napisao reportažu koja je postala poznata pod naslovom "Intervju sa vampirom".

Fotografije

Intervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampiromIntervju sa vampirom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.