Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Čuvena džez pevačica Nora Džouns debituje u filmu čuvenog hongkonškog režisera Kar Vaj Vonga, u priči o pronalaženju sebe u haotičnoj svakodnevici, sa elementima famoznog američkog sna. Elizabet je slomljeno srce posle potresnog raskida sa dečkom, pa odlučuje da napusti svoj dom u Njujorku, svoj posao, prijatelje i da sreću potraži putujući po Americi. Usput, da bi se izdržavala, povremeno radi kao konobarica po različitim pabovima, restoranima i kockarnicama. Tamo upoznaje mnogo izgubljenih duša, koje pokušava da razume i pomogne im. Dvoje je ipak posebno okupiraju. Prvi je problematični policajac iz Memfisa, koji se svako veče opija od alkohola, kako bi zaboravio svoju bivšu ženu, koja međutim redovno izlazi baš u taj isti pab. Druga je zagrižena mlada kockarka, koja upada u velike dugove, a jedino ko bi mogao da joj pomogne je otac, koga je napustila. Suočavajući se njihovim problemima, Elizabet uspeva da zrelije i racionalnije sagleda svoj život, ali i dalje ostaje pitanje da li je u stanju da preboli raskid sa dečkom.

Fotografije

Noći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovniceNoći boje borovnice

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.