Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(16 glasova)

SINOPSIS

Ravnica u plamenu je priča o mreži ljubavnih priča koje su međusobno povezane. Šarliz Teron igra Silviju, ženu na ivici, koja kreće na emocionalno putovanje u svoju prošlost do trenutka koji je odredio tok njenog života.
„Ravnica u plamenu“ je romantična misterija o ženi na ivici koja kreće na emocionalno putovanje u svoju prošlost do trenutka koji je odredio tok njenog života. Oskarovka Šarliz Teron glumi Silviju, lepu vlasnicu restorana čije hladnokrvno i profesionalno ponašanje skriva unutrašnju oluju sa seksualnim nabojem. Kada je nepoznati muškarac iz Meksika suoči s njenom tajnovitom prošlošću, Silvija kreće na putovanje kroz prostor i vreme koje je neraskidivo povezuje s potpuno drugačijim ljudima koji se bore sa svojim ljubavnim sudbinama. U Meksiku, mlada devojka Marija, koja je ostala bez majke, živi srećno sa ocem i njegovim najboljim prijateljem, sve do tragične nesreće koja će sve promeniti. U gradu Las Kruses na granici Novog Meksika, dvoje tinejdžera, Marijana i Santjago otkrivaju ljubav posle iznenadnih smrti svojih roditelja. U napuštenoj prikolici, domaćica Đina ulazi u strastvenu vezu koja će Silviju i sve ostale odvesti na opasan put koji ima eksplozivnu moć zabranjene ljubavi.

Fotografije

Ravnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenuRavnica u plamenu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.