poster

Moderni problemi

MODERN PROBLEMS (1981)

Reditelj: Ken Shapiro

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 4.5/10

SINOPSIS

Chavy Chase će počistiti sve pred sobom!
Max Fielder (Chevy Chase) nije zadovoljan svojim životom. Problemi s djevojkom i posao koji ne vodi nikamo čine ga nesretnim. Čini se da njegovoj nevolji nema kraja kada mu se na auto izlije nuklearni otpad. Na prvi pogled bio je to samo još jedan u nizu loših dana, no Maxu se život nakon nezgode potpuno promijeni. Dobije moć telekineze i sada na naplatu dolaze svi koji su ga živcirali i ugnjetavali.
Prije nego što je postigao globalnu slavu kao Clark Griswold, jedan od najpopularnijih komičara 80-tih, Chevy Chase snimio je „Moderne probleme“ u kojima glumi gubitnika koji dobiva moć telekineze kojom uzrokuje pomutnju i kaos. I bez Chevyja Chasea ovakav scenarij nudi beskonačno mnogo trenutaka za smijeh, a uz njega, koji nosi glavnu rolu i koji nam je pokazao još jednom sav svoj talent zabavljača, postaje nam jasno da od „Modernih problema“ možemo očekivati samo salve smijeha.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.