SINOPSIS

Džejms je arhivar video-materijala koji slučajno nailazi na snimak maskirane osobe koja pokušava nešto da saopšti tokom prekida televizijskog signala. Džejms kreće u opsesivnu potragu za istinom, koja ga uvlači u mračnu mrežu zavere.
Džejmsa (Hari Šam Džunior) već tri godine proganja iznenadni i neobjašnjivi nestanak supruge. On pronalazi spas u poslu: tačnije, arhiviranju starog video-materijala. Gledajući deceniju star informativni prilog jedne večeri, on vidi veoma uznemirujuć snimak tokom prekida televizijskog signala. I tu nije kraj. Kako njegova opsesija ovim snimcima raste i on počinje da istražuje misterije koje se iza njih kriju, Džejms otkriva zabrinjavajuće podudarnosti sa nestankom svoje žene. Šta će mu na kraju doneti ovi prekidi signala: dugo očekivane odgovore ili pravu noćnu moru? Film je inspirisan istinitim prekidima signala koji su se dogodili u Čikagu, kasnih 1980-ih, a ostali su nerešeni do danas.

Fotografije

Prekid signalaPrekid signalaPrekid signalaPrekid signalaPrekid signalaPrekid signalaPrekid signalaPrekid signala

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.