SINOPSIS

Da bi obezbedila finansijska sredstva za svoja istraživanja pristaje da učestvuje u neobičnom eksperimentu. Tri nedelje živi sa Tomom, humanoidnim robotom koji zahvaljujući veštačkoj inteligenciji treba da se transformiše u njenog idealnog životnog saputnika. Mašina (atraktivnog) ljudskog lika je naprosto stvorena da usreći Almu. Sled događaja je tragikomičan. Preispitivanje raznih predstava o ljubavi i čežnji i potraga za odgovorom o tome šta čoveka čini čovekom.

Fotografije

Čovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meriČovek po tvojoj meri

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.