SINOPSIS

Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se da proslavi Micin rođendan iznenađenja tokom nostalgičnog vikenda u idiličnoj vili na obali mora. Njihove ispovesti će ih podstaći da revidiraju svoju prošlost, ali i sadašnjost.
Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se da proslavi Micin rođendan iznenađenja tokom nostalgičnog vikenda u idiličnoj vili na obali mora – kao kad su bili tinejdžeri. Proslava ne teče po planu od samog početka, jer slavljenica nije oduševljena iznenađenjem. Ispostavlja se da je Mici nedavno podnela zahtev za razvod i da se radovala mirnom vikendu. Napeta situacija dobija novi obrt kada Micina najbolja drugarica dovede u posetu novog dečka, koji je švedska filmska zvezda. Poznato okruženje i stari rituali bude emocije kod prijatelja i oni zaboravljaju da su odrasli. Njihove ispovesti, koje ne bi trebalo da poremete ravnotežu, podstaći će ih da revidiraju svoju prošlost, ali i sadašnjost.

Fotografije

Društvene igreDruštvene igreDruštvene igreDruštvene igre

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.