Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 9/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Psihijatar Lari Livingston (Džef Bridžis) i njegova supruga Džo (Fara Foset), koja je televizijska glumica, imaju dvoje dece i neuspešan brak. Tri godine po razvodu, Lari se zaljubljuje u mladu udovicu, Bet Gudvin (Alis Krajg), koja je talentovani fotograf. Novi par saznaje da njihov brak neće biti uspešan sve dok ne nauče kako da se odnose prema svojoj deci i pastorcima, kao i dok ne nauče kako da se odnose prema sopstvenoj prošlosti. Ovaj emotivni film reditelja Alana Pakule predstavlja poluautobiografsko ostvarenje i odstupanje od uobičajenih Pakulinih tema zavere i napetih trilera. Film rasvetljava zamršene odnose koji nastaju nakon raspada jedne porodice i nastanka nove, kao i sazrevanje kroz koje moraju da prođu i oba roditelja i deca, kako bi uspeli da pronađu novu priliku za sreću.

Fotografije

Vidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutroVidimo se ujutro

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.