SINOPSIS

Kada sasvim obični tridesetogodišnjak dobije otkaz na poslu, njegove muke zbog nezaposlenosti biće dodatno otežane kucanjem biološkog sata njegove žene koja bi da ima decu i najavom njegove majke da se useli kod njih. U ovoj komediji Vinsa Di Melja glavne uloge tumače Daks Šepard, Liv Tajler i Dajana Kiton.
Šta bi ste uradili kad bi vam se majka doselila u kuću i jednostavno rešila da ostane? Kada Noa Kuper, star 29. godina, dobije otkaz, misli da ništa gore ne može da mu se dogodi. Kad stigne kući, shvatiće da su stvari postale još luđe, jer se Merlin, njegova nepodnošljiva majka, upravo uselila sa svojih pet kučeta, jer nema gde drugde da bude. Noa će morati da nauči da se nosi sa pritiskom nalaženja posla, ženom koja očajnički želi da zatrudni i, najgore od svega, sa majkom koja jednostavno ne želi da prestane da davi.

Fotografije

Dosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majkaDosadna majka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.