SINOPSIS

"Princeza s ulice" je inspirativna priča o detetu koje beži od staratelja. Dvanaestogodišnju Ališu ništa neće sprečiti da živi s ocem beskućnikom koji je mentalno bolesni vojni veteran i živi na ulicama sirotinjske četvrti Los Anđelesa.
Dok se kreće po često surovom starateljskom sistemu, Ališa Vilis, kreativna 12-godišnja devojčica, napušta školu da bi posetila svog oca vojnog veterana, narednika Bomonta "Bo" Vilisa. Posle povrede glave u bici tokom služenja u Iraku, Bo je postao beskućnik, živi u sirotinjskim četvrtima Los Anđelesa i boluje od ozbiljnog PTSP-a. Zbog povrede uglavnom ne može da prepozna rođenu ćerku, ali to Ališi nije bitno, jer ga se ona seća kao oca kakav je nekad bio – brižnog čoveka koji je voleo da joj priča priče. Kad je shvatila da joj je novi starateljski dom udaljen samo deset sati od njega, Ališa kreće u spasavanje svoje porodice. Dok je socijalna služba traži, ona i otac beže iz grada u potrazi za boljim životom u kome će mirno živeti zajedno.

Fotografije

Princeza s ulice

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.