poster

Plaćenici

The Expendables (2010)

triler, akcioni, avanturistički, misterija | SAD, Bugarska, Španija, Nemačka

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(172 glasova)

SINOPSIS

Jedini život za koji znaju je rat. Odani su jedino jedni drugima. Barni Ros (Silvester Stalone) je čovek koji nema šta da izgubi. On je neustrašivi vođa, glas razuma i strateg jako povezane grupe ljudi s margine.
Uz njegov kamionet i avion, ovaj tim odanih, modernih ratnika predstavlja najvažniju stvar u Barnijevom životu.
Barnijev tim čine Li Božić (Džejson Stetam), bivši član Specijalnih vazdušnih snaga i specijalista za hladno oružje; Jin Jang (Džet Li), stručnjak za blisku borbu; Ave Cezare (Teri Kruz), stručnjak za vatreno oružje; Putarina (Rendi Kutur), veštak za rušenje i intelektualac u grupi; Gunar Jensen (Dolf Lundgren), snajperista veteran koji se bori sa sopstvenim demonima.
Kada misteriozni Crkvenjak (Brus Vilis) ponudi Barniju posao koji niko drugi ne bi preuzeo, on i njegov tim upuštaju se u misiju koja deluje rutinski. Potrebno je zbaciti generala Gazu (Dejvid Zajs), zločinačkog diktatora malene ostrvske države Vilene, i okončati dugogodišnje nasilje koje su trpeli građani te državice. Tokom istraživačkog putovanja u Vilenu, Barni i Božić uspostavljaju kontakt sa Sandrom, devojkom iz pokreta otpora, koja ima mračnu tajnu. Saznaju i ko su im glavni protivnici: kriminalac, bivši agent CIA - Džejms Monro (Erik Roberts), i njegov potrčko Pejn (Stiv Ostin). Kada stvari krenu naopako, Barni i Božić moraju da ostave Sandru i tako je, praktično, osude na smrt. Progonjen tim neuspehom, Barni nagovara tim da se vrati s njim u Vilenu kako bi pokušao da spase taoca, ali i svoju dušu.

Fotografije

PlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćeniciPlaćenici

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.