SINOPSIS

Priča o tvrdoglavom policajcu koji postaje opsednut rešavanjem slučaja podmetanja požara u kojem su stradale dve žene. Odlučan da okrivi mladog Roma, on polako gubi kontrolu, vođen rasizmom više nego čvrstim dokazima.
Inteligentan, vešto izrežiran detektivski film čija radnja se odvija u malom gradu u severnoj Rumuniji. Uprkos dugovima i komplikovanom privatnom životu, Florin Iespas – policijski detektiv – odlučan je da reši težak slučaj za koji niko nije zainteresovan. Iako mu je naređeno da slučaj stavi u fioku, ovaj policajac nastavlja nezvaničnu istragu i ubrzo dolazi do važnog traga u vezi sa dva hotelska požara koja su odnela nekoliko života. Osumnjičeni je Banel, radnik obezbeđenja romskog porekla, koji sve poriče. I dok sprovodi zabranjenu istragu, okružen nepoverljivim kolegama i suočen sa unutrašnjim demonima, ovaj policajac je primoran da smisli složeni plan i pribegne ekstremnim merama da bi uspeo da reši ovaj slučaj.

Fotografije

NeidentifikovanNeidentifikovan

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.