Ocena: 6.3/10

SINOPSIS

Prošlo je deset godina otkako je Artur abdicirao i nestao nakon što ga je predao svom bivšem prijatelju Lanselotu, koji je od tada uspostavio strašnu vladavinu nad kraljevstvom. Vitezovi Okruglog stola su se raspali i u nekoliko navrata pokušali da pruže otpor Lanselotu. Svi se pitaju šta se zaista dogodilo Arturu, od Lanselota (koji ga želi mrtvog) do potlačenih malih ljudi (koji ga žele nazad). Ali da li Artur zaista želi da se vrati u Kamelot da još jednom pomogne tim budalama i povrati presto koji mu pripada?

Fotografije

Kamelot: Prvo poglavljeKamelot: Prvo poglavljeKamelot: Prvo poglavljeKamelot: Prvo poglavljeKamelot: Prvo poglavlje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Posetioci: Revolucija (2016)

  image
  Popularni dvojac Žan Reno i Kristijan Klavije ponovo stižu na velike ekrane! Dvadeset i tri godine nakon prvog dela, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi...
 • Crni vitez (2001)

  image
  Jamal je radnik u zabavnom parku srednjovekovne tematike. Pada u vremenski portal u 1328. godinu.
 • Legenda o Božićnoj veštici (2018)

  image
  Tokom dana, Paola je normalna učiteljica, ali noću se pretvara u Božićnu vešticu, čarobno stvorenje koje dobroj deci donosi poklone.
 • Asteriks na Olimpijadi (2008)

  image
  PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.