SINOPSIS

Hesus i Marija Hoze žive zajedno u velikoj kući koja je pripadala njhovom nedavno preminulom ocu. Njihova rutina je prekinuta kad se Magdalena, njihova polusestra po ocu, vrati iz Španije i zatraži svoj deo nasledstva.
Hesus i Marija Hoze su brat i sestra koji žive u kući svog nedavno preminulog oca. Njihova uobičajena rutina je prekinuta dolaskom Magdalene, njihove polusestre po ocu. Nakon što mnogo godina nije videla brata i sestru, ona stiže iz Španije da bi zatražila svoj deo kuće nasleđene od njihovog oca. Međutim, brat i sestra koji ne žele da prodaju kuću počnu da s njom igraju podle igre u kojima je teško uvideti ko ima kamen, ko ima papir, a ko ima makaze.

Fotografije

Kamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makazeKamen, papir i makaze

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.