Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Serijski ubica poznat kao BTK (Veži, Muči, Ubij), 31 godinu sejao je užas u gradiću Vičita u Kanzasu. Počevši 1974. pa sve do 1991. BTK je ubio 10 ljudi i ponovo se pojavio 2005. kad je i uhapšen.
Robert Forster, nominovan za Oskara, i Majkl Mišel glume policijske detektive u očajničkoj potrazi za Denisom Rejderom (Greg Henri), serijskim ubicom koji je odgovoran za deset nerešenih ubistava i koji se ponovo pojavljuje posle više od deset godina pauze. Od poslednjeg nerešenog ubistva 1991. do 2004. građani Vičite u Kanzasu, živeli su s nelagodom znajući da je ubica i dalje među njima – ubica koji vezuje, muči i ubija svoje žrtve, dobivši tako nadimak BTK ubica. Kad novinar dobije kovertu s fotografijama mesta zločina koje je mogao napraviti samo ubica, istraga iznenada oživljava, terajući detektive u smrtonosnu trku sa vremenom kako bi uhvatili Rejdera pre nego što ponovo napadne.

Fotografije

Potraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicomPotraga za ubicom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.