SINOPSIS

Endi odlazi na koledž i poklanja svoje voljene igračke – uključujući i Vudija i Baza – dečijem vrtiću. I dok ekipa upoznaje nove prijatelje, uključujući i Kena, ubrzo će omrznuti svoje novo okruženje i početi da planira bekstvo.
U „Priči o igračkama 3“ Vudi (glas pozajmio Tom Henks), Baz (glas pozajmio Tim Alen) i cela ekipa lutaka ponovo je na velikom platnu dok se Endi priprema da ode na koledž, a njegove odane igračke se nađu u – dečijem vrtiću! Ali, te neukroćene goropadi sa svojim lepljivim prstićima uopšte se ne igraju lepo i zato „svi za jednog, jedan za sve“ u veliko bekstvo u slobodu. Uz nove junake – neke plastične, a neke plišane – koji se pridružuju avanturi, uključujući i zavodljivog neženju i Barbinog suparnika Kena (glas pozajmio Majkl Kiton), zloslutnog ježa po imenu Gospodin Bodigaća (glas pozajmio Timoti Dalton) i ružičastog plišanog medu za grljenje sa mirisom jagode, nazvanog Lotso (glas pozajmio Ned Biti). Film je režirao Li Ankrič (ko-reditelj filmova „Priča o igračkama 2“ i reditelj filma „U potrazi za Nemom“).

Fotografije

Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3Priča o igračkama 3

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.