SINOPSIS

Amrin otac Erden je vođa poslednjih nomada koji se suprotstavljaju globalnim rudarskim kompanijama koji kopaju zlato u mongolskoj stepi. Nakon što mu otac pogine u nesreći, Amra (11) nastavlja da se bori u duhu svog oca.
Usred mongolske stepe, 11-godišnji Amra živi tradicionalni nomadski život sa majkom Zajom, ocem Erdenom i mlađom sestrom Altom. Dok se Zaja brine o porodici, Erden radi kao mehaničar i prodaje Zajin domaći sir na lokalnoj pijaci. Njihov miran život je ugrožen pojavom svetskih rudarskih kompanija koje kopaju zlato. Erden je vođa poslednjih nomada koji pružaju otpor i on pokušava da ujedini i ubedi svoje drugove da ne prihvate kompenzaciju koju im kompanije nude. Ali, nakon što Amrin otac pogine u tragičnoj nesreći, njegova majka želi da se oprosti od nomadskog života i ode u grad. Međutim, Amra odbija da se preseli i pokušava da nastavi očevu borbu Davida protiv Golijata, koristeći pamet i oruđe jedanaestogodišnjaka.

Fotografije

Vene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene svetaVene sveta

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.