SINOPSIS

Godine 2002, 40 čečenskih terorista je upalo u pozorište Dubrovka u Moskvi. Stotine ljudi je poginulo tokom ove talačke krize. 17 godina kasnije, jedan od preživelih se vraća u Moskvu da organizuje komemoraciju u praznom pozorištu.
Natalija, časna sestra iz zabačenog ruskog manastira, dolazi u Moskvu 17 godina nakon terorističkog napada na pozorište Dubrovka. Ona je tamo poslata da organizuje komemoraciju za žrtve napada koji se dogodio u oktobru 2002. godine. Ubrzo saznajemo da su Natalija i njena porodica bili svedoci napada. Gotovo zaboravljeni od strane spoljašnjeg sveta, organizatori i učesnici komemoracije ili “Konferencije” (kako su ih zamolili da je zvanično nazovu) se osećaju kao teret za ostatak društva. Prateći hronologiju događaja iz ugla nekoliko učesnika komemoracije, saznajemo mračne detalje Natalijine lične priče.

Fotografije

KonferencijaKonferencijaKonferencijaKonferencijaKonferencijaKonferencijaKonferencija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.