poster

Groznica

The Fever (2004)

dramski | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 5.9/10

SINOPSIS

Zaštićeni život biva izložen. Vanesa Redgrejv igra u ovoj intimnoj imaginativnoj priči u kojoj jedna žena odlazi u posetu divnoj ali napaćenoj zemlji što je odvodi na psihološko putovanje samootkrića.
Dobitnica Oskara Vanesa Redgrejv igra u ovoj adaptaciji duboko lične pozorišne drame autora i glumca Volasa Šona o visokoj ceni prosvetljenja, i o sve većem jazu između onih koji imaju i onih koji nemaju. Vanesa Redgrejv igra bezimenu ženu iz privilegovanog sveta koja pati zbog osećaja nepovezanosti sa svojim udobnim životom i koja putuje u zemlju (takođe bez imena) koja je u paklu građanskog rata. Iznenada ophrvana bolešću, pada u hotelskom kupatilu i suočava se sa sa haosom unutrašnjih glasova: Utešnih snova iz svoje prošlosti, scena fizičkog nasilja i ekonomske propasti, optužbi da je ravnodušna, i hladnokrvnih argumenata koji podržavaju represiju. Osnovno pitanje je, kako, ako ništa drugo, živeti kao moralan čovek u ovakvom svetu?

Fotografije

Groznica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.