SINOPSIS

Kroz dve linije priče – jedne koja se odvija na veče državnog puča u Čileu i druge koja se odvija u sadašnjosti – film “Pauk” istražuje evoluciju radikalnog političkog aktivizma i opasnosti ljubavnog trougla.
Čile, rane 1970-e. Nasilna desničarska nacionalisitčka grupa pokušava da sruši Aljendeovu vladu. U žaru zločina i zavere, članovi grupe - Ines, njen muž Husto i njihov najbolji prijatelj Herardo - počiniće politički zločin koji će promeniti tok istorije. Pošto budu istovremeno upleteni u opasan i strasan ljubavni trougao, senka izdaje ih zauvek razdvaja. Zapravo, sve dok, četrdeset godina kasnije, opsesija i želja za osvetom ne podstaknu Heralda da aktivira borbu za stari cilj. Ali Ines je sada moćna poslovna žena i dok policija nadzire Heralda i njegov sve veći arsenal oružja, ona će učiniti sve da ga spreči da razotkrije političku i seksualnu prošlost njenog muža Husta i nje.

Fotografije

PaukPaukPaukPaukPaukPaukPauk

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.