poster

Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvort

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

dokumentarni, porodični | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD

Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson pridružuju se ostalim cenjenim glumcima iz svih osam filmova o Hari Poteru dok se prvi put vraćaju u Hogvorts da proslave godišnjicu prvog filma koji je premijerno prikazan pre 20 godina.

Fotografije

Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u HogvortHari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvort

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.