SINOPSIS

U filmu “G.I. Joe: Zmijske oči” , Henri Goldin se pojavljuje u ulozi Zmijskih očiju, tvrdoglavog samotnjaka koji je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što spase život njihovog prvog naslednika. Kad stigne u Japan, klan Arašikage uči Zmijske oči kako da postane nindža ratnik, pružajući mu nešto za čim već dugo čezne: dom. Međutim, kad tajne iz njegove prošlosti izađu na videlo, čast i odanost Zmijskih očiju će biti na iskušenju i biće u opasnosti da izgubi poverenje najbliskijih ljudi. U filmu “G.I. Joe: Zmijske oči”, zasnovanom na čuvenom liku G.I. Joe, Endru Kodži se pojavljuje u ulozi Olujne senke, Ursula Korbero u ulozi Baronese, Samara Viving u ulozi Skarlet, Haruka Abe u ulozi Akiko, Taheiro Hira u ulozi Kente i Iko Uvais u ulozi Strogog učitelja.

Fotografije

G.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske očiG.I. Joe: Zmijske oči

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.