SINOPSIS

Moris i Dejv prodaju meso po kućama. Oni moraju da ostvare profit da bi zadržali posao. Posle nekoliko neuspešnih obilazaka kuća, oni upoznaju prelepu ženu koja je zainteresovana za njihovo meso, ali i za ono koje prodaju...
Moris i Dejv su prodavci mesa u Los Anđelesu koji, od kuće do kuće, prodaju najkvalitetnije juneće šnicle. Ali, posao ide loše i preti im opasnost od otkaza. Morisu je potreban novac da bi platio poslednji semestar u školi za akupunkturu, a nedavno razvedenom Dejvu treba novac za ćerkin rođendanski poklon. Oni kucaju na vrata poslednjeg klijenta: prelepa žena otvara vrata, dopadne joj se Moris, ali poziv njenog samoubilčki raspoloženog prijatelja prekine potpisivanje ugovora. U želji da ugovore posao, Moris i Dejv ponude da je odvezu kod prijatelja u nevolji, a onda kreću nevolje za njih dvojicu. Suočeni sa pištoljima, ubicama i ženskim tajnama, prodaja mesa je poslednje o čemu razmišljaju. Možda će i oni da završe na roštilju!

Fotografije

Reš pečenReš pečenReš pečenReš pečenReš pečenReš pečenReš pečen

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.