SINOPSIS

Šef, aristokrata Landon-Higins (James Fox), dodeljuje posao Haskelu (Michael Caine), koji treba da presretne strogo čuvani kombi usred bela dana dok je van dometa (bez radio veze s glavnom kompanijom za obezbeđenje). Okuplja tim za pljačku, ali stvari ne idu po planu i Haskel počinje da veruje da ga je njegov šef prevario. Pri tom, tinejdžer je već bio očevidac nekim susretima tima i Haskel se nađe u pravoj nevolji.

Fotografije

Izvan dometaIzvan dometaIzvan dometaIzvan dometaIzvan dometa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mutne vode (2019)

    image
    Istraga o devojci za pratnju koja je pronađena u luksuznom hotelu odvodi detektive na opasan trag i zahvata lokalne vlasti bogatog malog grada.
  • Ubistvo kod vodopada (2016)

    image
    Mlada devojka je pronađena mrtva kod vodopada sa kamenom u obliku srca u svojoj ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta po imenu Zmajeva devica.
  • Gresi prošlosti (2016)

    image
    Nakon što je počinio kobnu grešku, gradski detektiv biva prisiljen da da ostavku. Da bi ostavio sve to iza sebe, on se penzioniše u malom izolovanom gradiću....
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Penzionisani policajac pronalazi leš na zamrznutoj površini jezera. Kada členovi njegove porodice postanu primarni osumnjičeni, on odlučuje da započne sopstvenu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.