SINOPSIS

Džek Rajan je surfer, sitni lopov, probisvet za koga je život jedan dugačak, neprekidan odmor. Završava na Havajima gde vodi brigu o sudiji Volteru Krivsu. Dobro plaćen, ne previše zahtevan posao je kao stvoren za Džeka i savršeno se uklapa u njegovu životnu idilu. Situacija se komplikuje nakon što Džek upozna atraktivnu, nepredvidivu Nensi, ljubavnicu lokalnog tajkuna i trgovca nekretninama sa ne baš čistim računima. Reč je o dugogodišnjem neprijatelju sudije Krivsa, što Džeka dovodi pred veliku dilemu i prvu, važnu životnu odluku. Žena, novac ili čast? Odlučuje se za novac, jer se žena podrazumeva. Rešava da pomogne Nensi u krađi 200 000 dolara?

Fotografije

Talas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevareTalas prevare

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.