SINOPSIS

Kad Hana (Anđelina Džoli), vatrogasac, sretne krvavog i isprepadanog dečaka od 12 godina, oni kreću kroz kilometre guste šume dok dvojica neumornih ubica love dečaka kroz pobesneli požar u divljini Montane.
Hana (Anđelina Džoli) je vatrogasac koja se još uvek oporavlja od gubitka tri života koja nije uspela da spasi iz požara. Ona čak uživa u bolu koji nanosi sebi, bez obzira da li ga postiže opasnim vratolomijama koje je zamalo unište ili samonametnutom izolacijom u svojoj nadzornoj kuli iznad divljine Montane. Kad Konor – plašljivi dečak koji se pojavi sav krvav i isprepadan ─ stigne u njene zabačene krajeve, zajedno kreću kroz kilometre i kilometre guste šume. Dok prkose opasnim olujama s munjama koje su izazov čak i za Hanine dobro izvežbane veštine preživljavanja, nisu svesni prave opasnosti koja im preti ─ dvojica neumornih ubica love Konora s jedne strane, a ogroman besni požar ide s druge strane pravo na njih i brzo uništava sve što mu se nađe na putu.

Fotografije

Oni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrtOni koji mi žele smrt

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.