Ocena: 7.5/10

SINOPSIS

Nedavni uspeh televizijske adaptacije romana “Sluškinjina priča” proslavio je Margaret Atvud. Ko je žena i spisateljica koja se krije iza ovih priča i kako ona uvek zna šta donosi budućnost?
Margaret Atvud je proslavljena spisateljica. Milioni čitalaca širom sveta znaju njene knjige od korice do korice, ali malo njih zna ženu koja se krije iza tih priča. Reditelji Nensi Leng i Piter Rejmont i njihova snimateljska ekipa proveli su godinu dana sa Margaret i njenim partnerom Grejemom Gibsonom. Reditelji su ih pratili na književnim tribinama, provodili su vreme sa njihovom porodicom i posećivali snimanje “Sluškinjine priče”, popularne serije koja je adaptacija njenog romana iz 1985. godine. Uz priče iz života, koje sa gledaocima dele njihovi prijatelji, porodica, ali i sama Margaret Atvud, film istražuje njeno odrastanje u kanadskoj divljini, njeno pesništvo u mladosti i pruža redak uvid u njen spisateljski rad dok završava svoj poslednji roman “Svedočanstva”.

Fotografije

Margaret Atvud: U rečima je moćMargaret Atvud: U rečima je moćMargaret Atvud: U rečima je moćMargaret Atvud: U rečima je moćMargaret Atvud: U rečima je moć

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.