SINOPSIS

Jakuze, japanski sindikati organizovanih kriminalaca, danas su u izumiranju. Njihovi članovi su sve stariji, a vlada Japana je pokrenula veliku operaciju kako bi ih ugasila jednom za svagda. Ali ko su jakuze? Rak države ili neophodno zlo u zemlji sa jednom od najnižih stopa kriminala u industrijskom svetu? Ovaj dokumentarac se bavi borbom jakuza za opstanak, kao i novom izgradnjom scene organizovanog kriminala u Japanu. Uz to, do sada neviđeni pristup tajnom svetu jakuza će vam dati uvid u to ko su zaista jakuze: kriminalci, marginalci, ali i porodični ljudi i članovi japanskog društva.

Fotografije

Sumrak Jakuza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Vuli Mamut: autopsija (2014)

  image
  Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
 • Kripto svet: Bitkojn, blokčejn i budućnost interneta (2020)

  image
  Kriptosvet: Bitkojn, blokčejn i budućnost interneta duboko zaranja u svet kripto ekosistema i blokčejn tehnologije kako bi otkrili dobre, loše i zle strane ove...
 • Matador (2008)

  image
  Matador je epska priča o Davidu El Fandiju Fandilji i njegovoj borbi da postane najcenjeniji svetski matador. Srceparajuće prepreke i uzbudljivi uspesi...
 • Kralj koji je prevario Hitlera (2019)

  image
  Na 75. godišnjicu Dana D istražujemo identitet najtajnijeg mamca u pokušaju da se Hitler prevari. Njegovo ime je Džordž VI.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.