poster

Bez posebnih karakteristika

Sin señas particulares (2020)

dramski | Meksiko, Španija
Reditelj: Fernanda Valadez

Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 8/10

SINOPSIS

Magdalena, majka u potrazi za sinom koji je nestao na putu do granice sa SAD-om, upoznaje Migela koji je nedavno deportovan iz Amerike u Meksiko. Njih dvoje zajedno kreću u potragu kroz surovi predeo preplavljen paravojnim snagama.
Magdalena kreće na put u potragu za sinom koji je nestao na putu do granice sa SAD-om. Putujući kroz oronule gradove i predele današnjeg Meksika, ona upoznaje Migela, mladića koji je nedavno deportovan iz Amerike i vraća se kući. Njih dvoje postaju saputnici: Magdalena traži svog sina, a Migel ponovo želi da vidi svoju majku na teritoriji gde žrtve i nasilnici žive jedni pored drugih.

Fotografije

Bez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristikaBez posebnih karakteristika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.