SINOPSIS

Ova romantična komedija govori o Portugalki, udovici čiji je muž bio ribar koji je poginuo na moru. Udovičina kćerka, tinejdžerka, želi da bude profesionalni kockar i ubeđuje svoju majku da počne da se zabavlja sa Britancem koji se upravo doselio u grad. Udovica se zaljubljuje u Britanca koji se pretvara da je u ribarskom biznisu, ali je, u stvari, profesionalni kockar. A naivna kćer će upasti u nevolje.
Zarobljeni svojom prošlošću, prelepa mlada udovica i profesionalni kockar pokušavaju da nađu svoju drugu šansu. Film „Strast“ predstavlja šarmantnu i iznenađujuću ljubavnu priču smeštenu u portugalskoj zajednici u Nju Bedfordu u Masačusetsu. Selija Amonte (Sofija Miloš) je prelepa udovica u srednjim 30-im, koja svoj bol i žalost zbog gubitka leči pevanjem narodne portugalske fado muzike. Njena kćer, tinejdžerka Viki (Emi Rosam), potajno želi da svojoj majci nađe momka preko interneta i odlazi na tajanstvene, noćne posete lokalnom kazinu. Tamo upoznaje Čarlija Beka (Džejson Ajzaks), šarmantnog Engleza, profesionalnog kockara. Kada se Čarli pojavio u restoranu u kojem Selija nastupa, zadiviće ga njena lepota i njena muzička senzualnost. Selija isprva nije zainteresovana za njega, ali Viki nudi Čarliju pogodbu: „Olakšaće“ mu upoznavanje sa svojom mamom ako je poduči kako da se kocka.

Fotografije

StrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrast

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.