SINOPSIS

Dvije bande, dva plana, dva očajnika u potrazi za novcem - ali samo jedna pljačka iz koje će živu glavu izvući samo najspretniji i najsretniji. 'Na teži način' nekada je mnogo lakše!
Iako se Paul Weston (Henry Thomas) i Roger Hargitay (David Boreanaz) uopće ne poznaju, imaju isti problem - naime, oba su dužna veliku svotu novca, nemaju pojma kako taj dug podmiriti, a vrijeme im sve brže istječe. Međutim, tu paralele ne prestaju jer obojica nekako u isto vrijeme dobivaju ponudu za pridruživanje organiziranim skupinama provalnika koje u planu imaju unosan posao relativno lake pljačke. No slučajnostima ni tu nije kraj- obje skupine ciljaju na potpuno isti posao! Sada će se dva potpuna stranca morati udružiti kako bi, ne samo vratili svoje dugove, nego i preživjeli. Originalnog zapleta i zadivljujuće zabavne izvedbe, 'Na teži način' redatelja Arija Ryana pravo je osvježenje u žanru trilera. Dvije glavne uloge pripale su odličnom Henryju Thomasu te Davidu Boreanazu ('Kosti', 'Buffy - ubojica vampira'), a posebno je zadovoljstvo vidjeti i lijepu Veru Farmigu u ulozi sličnoj onoj koju će godinu kasnije ostvariti u Scorseseovim 'Pokojnima'. Uz njih, u filmu se pojavljuje i veteran Gary Busey.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.