SINOPSIS

Las Vegas 1950. godine. Trinaestogodišnja Rouz živi sa majkom, dve sestre i očuhom. Njihov inače neobičan porodični život se okreće naglavačke kad im tetka Star dođe u posetu koja se poklapa sa atomskom probom u obližnjoj pustinji.
“Pustinjski cvet” je snažna ljudska drama, čija je radnja smeštena na početak atomske ere u Las Vegas 50-tih godina prošlog veka, i priča priču o porodici koja se bori da ostane zajedno u sve opasnijem okruženju. Džon Vojt glumi Džeka Krizmora, ratnog veterana preke naravi koji se bori sa ličnim demonima dok pokušava da održi porodicu na okupu; DžoBet Vilijams je njegova žena Lili, rastrzana između porodičnih obaveza i tajnog poroka koji preti da joj suštinski ugrozi brak; Anabet Giš kao Rouz je nežna devojčica na pragu adolescencije koja se bori da shvati odrasle u svom najbližem okruženju. U ovo nemirno okruženje dolazi Lilina sestra Star (Elen Barkin), privlačna raspuštenica koja nesvesno postaje katalizator u burnoj lančanoj reakciji koja potresa porodicu Krizmor, sigurno i bespovratno, kao atomska proba koja je u toku u obližnjoj pustinji. Majstorska režija, vrhunska gluma i izvanredan scenario čine “Pustinjski cvet” uzbudljivim prikazom opstanka jedne porodice i njenim trijumfom u svetu koji se brzo menja.

Fotografije

Pustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvetPustinjski cvet

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.