poster

Svemogući Evan

Evan Almighty (2007)

Reditelj: Tom Shadyac
Pink Movies | petak | 21:00

Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(61 glas)

SINOPSIS

Evan Bakster je kongresmen u usponu sa svetlom budućnošću i ciljem da "promeni svet“. Bog čuje njegovu poruku i odluči da mu pomogne. Isporučuje Evanu materijal i životinje i daje mu zadatak da sagradi barku. Pošto je pokušavao da ignoriše Boga koliko god je to moguće, Evan na kraju kreće da ostvari plan, čak iako drugi kongresmeni i njegova sopstvena porodica misle da je lud.
Omiljeni komičar, Stiv Karel je u svom urnebesno najboljem izdanju kao kongresmen početnik Evan Bakster, čiju želju da „promeni svet“ čuje niko drugi do sam Bog (dobitnik Oskara, Morgan Frimen). Kada se Bog pojavi pred Evanom, sa zbunjujućim zahtevom da ovaj sagradi barku, Evan je ubeđen da gubi razum. Ali uskoro tajanstvena isporuka alata i građe stiže pred njegova vrata, a životinje svih veličina i vrsta počnu da pristižu u parovima, pa se njegov sebični život, iz uspeha preko noći, pretvara u potpuni haos. Zabava za sve!

Fotografije

Svemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući EvanSvemogući Evan

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.