SINOPSIS

U produkciji kompanije Dizni i u režiji vizionarskog reditelja Tima Bartona stiže nam 3D fantastična avantura "Alisa u zemlji čuda", magični i maštoviti zaokret u jednoj od najvoljenijih priča svih vremena. Džoni Dep kao Ludi Šeširdžija i Mia Vasikovska kao 19-ogodišnja Alisa koja se vraća u ćudljivi svet koji je prvi put upoznala kao devojčica, gde se ponovo sreće sa svojim prijateljima iz detinjstva: Belim Zecom, Puhom, Gusenicom, Češirskom mačkom i, naravno, gusenicom. Alisa kreće na fantastično putovanje da nađe svoju pravu sudbinu i okonča vladavinu terora Crvene Kraljice. Vrhunsku glumačku ekipu u ovom filmu sačinjavaju i En Hetavej, Helen Bonam Karter i Krispin Glover. Scenario Linda Vulverton.
Prenoseći duh obožavanih romana Luisa Kerola - „Alisa u zemlji čida (1865.) i „Alisa u svetu s one strane ogledala (1871.),sa neverovatnmim avangardnim vizuelnim efektima i nekim od najharizmatičnijih likova u književnoj istoriji - „Alisa u zemlji čuda stiže na bioskopsko platno u Dizni Digital 3D tehnologiji.

Fotografije

Alisa u zemlji čudaAlisa u zemlji čudaAlisa u zemlji čudaAlisa u zemlji čudaAlisa u zemlji čudaAlisa u zemlji čuda

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.