SINOPSIS

Duhovita, gorko-slatka priča o dvoje prijatelja, crtaču grafičkih romana i kuvarici, koji odluče da promene svoje živote, daju otkaz na svojim poslovima i posvete se obnavljanju stare kuglane u kojoj će služiti “najbolju picu na svetu”.
Prkoseći sredovečnom dobu, dvoje prijatelja, crtač grafičkih romana i kuvarica, odluče da promene svoje živote, daju otkaz na svojim poslovima i posvete se obnavljanju stare kuglane u kojoj će služiti “najbolju picu na svetu”. U filmu glume Džejms Le Gros, Lisa Edelstajn, Džesi Borego, Rejnaldo Galegos, Didrih Bejder i Kevin Korigan. “Finiks, Oregon” pruža komičan osvrt na egzistencijalnu krizu sa kojom se suočavaju mnogi koji pokušavaju da pronađu smisao i značaj u srednjim godinama. Uprkos zahtevnim šefovima, neuspelim poslovima i rasturenim vezama, ovo dvoje prijatelja moraju u sebi da probude duboko usnulu hrabrost i izdržljivost, da bi mogli da se upuste u rizik i nastave da slede svoje snove.

Fotografije

Finiks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, OregonFiniks, Oregon

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.