poster

Meda sa severa 2 - Ključevi kraljevstva

Norm of the North: Keys to the Kingdom (2018)

CineStar TV2 | 15.3.24. | 18:20

Ocena: 3.0/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.

Fotografije

Meda sa severa 2 - Ključevi kraljevstva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Brzi Brzić (2018)

    image
    Akcioni , avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika i stil. U imaginarnom svetu u kojem su građani automobili, jedan taksi...
  • Pčelica Maja: Medene igre (2018)

    image
    Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu! Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.