poster

My Gift: Božićni specijal Keri Andervud

My Gift: A Christmas Special from Carrie Underwood (2020)

muzički | SAD
Reditelj: Sandra Restrepo

Ocena: 7.0/10

SINOPSIS

Božićni specijal sa sedmostrukom dobitnicom nagrade Gremi, Keri Andervud, koja predstavlja svoj prvi božićni album “My Gift”. Specijal obiluje dirljivim trenucima i nastupima, uključujući duet sa Džonom Ledžendom.
HBO Max širi božićno raspoloženje prvim muzičkim specijalom Keri Andervud naslovljenim “My Gift: Božićni specijal Keri Andervud”. U okviru programa Max Original, Andervud izvodi kombinaciju voljenih tradicionalnih pesama koje slave prazničnu radost i nadu, kao i novi originalni materijal sa svog prvog božićnog albuma “My Gift”, koji je objavljen tokom jeseni. Specijal obiluje dirljivim trenucima i nastupima, uključujući duet sa Džonom Ledžendom uz “Hallelujah”, originalnu pesmu koju je napisao sa Tobijem Gedom, a koja se pojavila na albumu “My Gift”. Publika će imati priliku da zaviri iza kulisa tokom snimanja pesme “Little Drumer Boy” koju je Andervud snimila sa svojim sinom Ajzejom.

Fotografije

My Gift: Božićni specijal Keri Andervud

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.