SINOPSIS

Upoznavanje roditelja devojke može da bude nezgodno. Planiranje da zaprosite devojku na božićnoj večeri kod njene porodice – sve dok ne shvatite da porodica ne zna da je ona gej – može da bude još nezgodnije. Kada Ebi (Kristen Stjuart) sazna da Harper (Mekenzi Dejvis) krije njihovu vezu od svoje porodice, ona počinje da sumnja u devojku za koju je mislila da je poznaje. “Najsrećnije doba godine” je praznična romantična komedija koja urnebesno dočarava osećanja nekoga ko žudi za odobravanjem porodice i želi da bude iskren prema sebi, a da usput ne upropasti Božić.

Fotografije

Najsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godineNajsrećnije doba godine

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.