SINOPSIS

Film „Živi dokaz“ zasnovan je na inspirativnoj istinitoj priči. Doktor Denis Slemon (Hari Konik Junior) razvija lek za koji veruje da će postati revolucionarno sredstvo u tretmanu raka dojke. Kada prestane finansiranje njegovog projekta, on mora da nađe drugačiji način da nastavi sa svojim eksperimentima koji mogu spasiti ljudske živote. Dr Slemon otkriva da iako njegov lek možda može da spasi živote, putovanje će biti teško i opasno.
Dr Denis Slemon je stigao do prelomnog trenutka njegove karijere. Pomogao je da se razvije novi eksperimentalni lek, nazvan Hercepin, za koji se nada da će postati revolucionarno sredstvo u borbi protiv raka dojke. Ipak, kada obustave finansiranje njegovog projekta, Slemon mora da se obrati filantropima Lili Tartikof i Ronaldu Pirilmanu da mu pomognu da najvažniji posao u njegovom životu postane realnost. Zahvaljujući novoj podršci, Slemon nastavlja da usavršava svoj lek, ali, iako se uspostavlja da lek može da pruži život mnogima, ipak nije delotvoran kod svih. Ova mučna istinita priča govori o teškoj borbi jednog lekara da pronađe lek protiv raka koji može spasiti hiljade života, istovremeno dajući smisao svom sopstvenom.

Fotografije

Živi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokazŽivi dokaz

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.