poster

Gospodar muva

Lord of the Flies (1990)

Reditelj: Harry Hook
Pink Thriller | 15.4.24. | 02:04

Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 9.7/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Hari Huk je reditelj druge po redu filmske adaptacije kultnog romana Viljema Goldinga o grupi britanskih školaraca koji se vrate u divljaštvo kad se iskrcaju na pusto ostrvo. U ovoj novoj adaptaciji, britanski školarci zamenjeni su američkim vojnim kadetima, a umesto brodoloma, njihov avion se ruši u more. Deca doplivaju do ostrvske obale i pokušaju da se pobrinu za sebe, dok je jedina preživela odrasla osoba u groznici i luda od bolova. Dok se deca navikavaju na ostrvo, dele se u dve grupe: Ralf (Baltazar Geri) i njegovi sledbenici zainteresovaniji su da postupaju civilizovano i trude se da usmere svoje napore ka pronalaženju načina kako da odu sa ostrva; s druge stane, Džek (Kris Fur) i njegova grupa počinju da boje svoja lica, nose koplje i istražuju ostrvo da bi opstali na njemu. Kako šanse za spas postaju sve manje verovatne, dve frakcije zarate međusobno sa tragičnim posledicama.

Fotografije

Gospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muvaGospodar muva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.