Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(34 glasova)

SINOPSIS

Kada se davno nestali čika-Fester pojavi nakon dvadeset pet godina provedenih u Bermudskom trouglu, Gomez i Mortiša odluče da naprave proslavu koja će dići mrtve iz groba.
Ali jedva da će Vensdej imati vremena da zagreje električnu stolicu pre nego što Stvar ukaže na neoubičajeno „normalno“ Festerovo ponašanje. Da li je u pitanju neki lažni Fester i zli plan da se neko domogne bogatstva Adamsovih? Više inspirisan televizijskom serijom iz 1960-ih, nego originalnim stripovima Čarlsa Adamsa, ovaj film je uspeo da postane jedan od najuspešnijih filmova napravljen na osnovu televizijske serije prenete na filmsko platno tokom 1990-ih. Film počinje podsećanjem na jedan stari strip u kojem se jezivi Adamsovi spremaju da sipaju vrelo ulje na grupu veselih pevača božićnih pesama. Nakon niza vinjeta u kojima se upoznajemo sa likovima Gomeza (Raul Hulija), Mortiše (Anđelika Hjuston), Vensdej (Kristina Riči) i Pagslija (Džimi Vorkmen), kao i sa porodičnom poslugom Lurčom (Karel Strajken) i Stvari (Kristover Hart), počinje i sam zaplet. Stranac, koga tumači Kristofer Lojd, pojavljuje sa na pragu Adamsovih i tvrdi da je on davno nestali čika-Fester. Ipak, ispostavlja se da je Lojd prevarant, udružen sa advokatom Tali Alfordom (Den Hedaja) da bi opljačkao Adamse. U svom uobičajenom, naopakom raspoloženju, porodica Adams je oduševljena mogućnošću da neko pokušava da ih prevari. Čak ni pretnja kidnapovanjem ili smrću ne umanjuje radost življenja (ili možda pre umiranja?) klana Adamsovih. Ovaj film je rediteljski debi Berija Sonenfelda.

Fotografije

Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1Porodica Adams 1

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.