poster

Krtica

The Mole: Undercover in North Korea (2020)

dokumentarni, triler, misterija | Norveška, Danska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedska
Reditelj: Mads Brügger
Pink Pedia | 22.4.24. | 02:13

Ocena: 8.3/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Dokumentarni film o dva obična čoveka koji su se upustili u opasnu desetogodišnju misiju kako bi prodrli u najtajnovitiju i najbrutalniju diktaturu na svetu - Severnu Koreju. Ovo je priča o Krtici, običnom porodičnom čoveku iz Danske koji je postao tajni agent, i g. Džemsu, bivšem dileru kokaina za bogate i slavne koji glumi skandinavskog milijardera. Zajedno sa rediteljem Madsom Brigerom pokušaće pronaći kompromitujuće dokaze o tome da Severna Koreja krši UN-ove sankcije. Iako zvuči neverovatno, njih dvojica će dobiti pristup samom srcu mreže međunarodnih kriminalaca koji proizvode i distribuiraju drogu i oružje raznim klijentima. Krtica i g. Džems koriste sakrivene kamere i mikrofone kako bi potajno snimali sastanke. Potpisuju ugovore, sklapaju poslove, a ubrzo postaju i deo plana o gradnji tajnog, podzemnog oružja i fabrike droge negde u Africi. Ali koliko daleko mogu ići pre nego što ih razotkriju?

Fotografije

KrticaKrticaKrticaKrticaKrticaKrticaKrticaKrticaKrticaKrtica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
  • Matador (2008)

    image
    Matador je epska priča o Davidu El Fandiju Fandilji i njegovoj borbi da postane najcenjeniji svetski matador. Srceparajuće prepreke i uzbudljivi uspesi...
  • Još nije mrak (2016)

    image
    Nije još mrak je dugometražni dokumentarac o Sajmonu Ficmorisu, talentovanom irskom filmskom stvaraocu koji živi sa oboljenjem motornih neurona. Bolest mu je...
  • Ubice iz dubine mora (2017)

    image
    Istražujemo načine kako sve životinje ubijaju u okeanu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.