poster

Prazan čovek

The Empty Man (2020)

horor, triler, dramski, krimić, misterija | SAD, Južna Afrika, Francuska
Reditelj: David Prior

Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(13 glasova)

SINOPSIS

Nakon što tinejdžeri iz malog grada na Srednjem zapadu misteriozno počnu da nestaju, meštani posumnjaju da su njihovi nestanci nekako povezani sa zastrašujućom lokalnom legendom. Džejms, policajac u penziji, počinje da istražuje događaje.
„Prazan čovek” je napeti i zastrašujući akcioni horor film sa natprirodnim elementima. Nakon što tinejdžeri iz malog grada na Srednjem zapadu misteriozno počnu da nestaju, meštani posumnjaju da su njihovi nestanci nekako povezani sa zastrašujućom lokalnom legendom. Džejms Lasombra (Džejms Bedž Dejl), depresivni bivši policajac koji se još uvek oporavlja od smrti supruge i sina, prekida penziju i počinje da istražuje događaje koji su potresli ovu zajednicu. Situacija postaje bizarna kada Lasombra otkrije postojanje tajne sekte koja planira da prizove zastrašujuće, mistično biće. U ovom sablasnom hororu, Lasombra ubrzo shvata da su njegov život, kao i životi ljudi koji su mu bliski, u zastrašujućoj opasnosti.

Fotografije

Prazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovekPrazan čovek

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.